Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zimní broskvový koláč

Tento koláč vás okouzlí chutí šťavnatých broskví, jemného těsta, sladkou vůní a připomínkou slunečného léta v každém soustu. Skvělý k odpolednímu čaji nebo jako sladká tečka po rodinné večeři.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Středně náročný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 kus

Kelímek od jogurtu = 300 g

1kus

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Troubu zapneme na 180 °C. Krok 2: Na drobenku zpracujeme vidličkou máslo, mouku, skořici a cukr na drobivou hmotu. Krok 3: Všechny suroviny na těsto dobře promícháme. Krok 4: Těsto nalijeme do formy (30x20 cm) vyložené pečicím papírem. Na povrch těsta rozprostřeme plátky broskví a posypeme drobenkou. Krok 5: Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme na 180 °C dozlatova.

Zveřejněno 11. 1. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zimní broskvový koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJ77Z

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zimní broskvový koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJ77Z

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
jogurt bílý, mouka polohrubá, kypřící prášek do pečiva, cukr krupice, olej, vejce, sůl, máslo, mouka hrubá, cukr krupice, skořice, kompot broskvový

Přidat fotografie receptu