Candát na másle s petrželkovo-citronovou omáčkou
Dopřejte si delikátní chuť candáta, dokonale připraveného na másle a doplněného jemnou petrželkovo-citronovou omáčkou. Tento elegantní pokrm zaručeně potěší vaše chuťové buňky svou lehkostí a harmonickým spojením svěžích ingrediencí.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát na másle s petrželkovo-citronovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWA5Z
Moje poznámka
Candát na másle s petrželkovo-citronovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWA5Z
Nejnovější recepty
Jehněčí válečky pečené v kapustě
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kůže plněná nádivkou
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s vajíčkem, salámem a ředkvičkou
Přidáno před 3 hodinami
Jarní, levná vajíčková pomazánka
Přidáno před 3 hodinami
Hrášková polévka s lososem a slaninou
Přidáno před 3 hodinami
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Přidáno 12. 3. 2025 20:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechový řez z jednoho vejce
Evakuace před 52 minutami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
gatear před 2 hodinami
Mušle s kokosovým mlékem a čerstvým pepřem
Radek2112 před 3 hodinami
Kapustový prejt
Stepkavera před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Sahula před 3 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
lendlova.j před 3 hodinami
Africké kuře
Tommyk před 4 hodinami
Pikantní špecle se slaninou a rajčaty
Lucie1001 před 5 hodinami
Vepřové nudličky podle Milana
agsk1 před 5 hodinami
Kuřecí "čína" se zelím
Horskadana před 6 hodinami
Suroviny:
candát,
máslo,
petrželka hladkolistá,
citron,
sůl
Komentáře (2)