Zapečená quinoa po italsku
Quinoa je velmi chutná a má vysoký obsah živin, proto bychom ji určitě měli zařadit do svého jídelníčku. Připravíme ji velmi snadno, skvělá je například zapečená s olivami a nakládanými rajčaty.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená quinoa po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgXL
Moje poznámka
Zapečená quinoa po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgXL
Nejnovější recepty
Koňaková bábovka II
Přidáno před 7 hodinami
Oblíbený salát I
Přidáno před 8 hodinami
Zelňačka s klobásou I
Přidáno před 8 hodinami
Rilletes
Přidáno před 8 hodinami
Masové koule plněné kapustičkami
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí paličky v bramborovém kabátku
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Fidel Castro snídal křepelčí vejce a tak miloval mléko, že nechal pro své potřeby vyšlechtit krávu s nadprůměrnou dojivostí
Kávové řezy jsou vynikajícím moučníkem nejen ke kávě. Využijte silnou kávu bez lógru a nechte rozetřený krém vychladit
Játrová rýže jako vynikající zavářka do polévky: Mini alternativa knedlíčků je snazší na přípravu, hlavní je směs pořádně ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Americké okurky
Tonja před 5 hodinami
Kuře na celeru
radrom před 5 hodinami
Kachna bez práce
Joey1 před 6 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Petule123 před 7 hodinami
Indická polévka s červenou čočkou
ma.cinkova před 8 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
Panova před 9 hodinami
Bulgurové placky s lilkem (kibbeh)
Antonausprag před 12 hodinami
Žebírka na medu
moury7 před 12 hodinami
Francouzské brambory
Hahan před 12 hodinami
Suroviny:
cibule,
rajče,
olivy,
sušená bazalka,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
quinoa,
sýr nastrouhaný,
olej,
bazalka čerstvá
Komentáře (1)