Plněný vepřový bůček s jarní nádivkou
Vepřový bůček plněný jarní nádivkou s uzeným masem a medvědím česnekem můžete směle podávat jako součást slavnostního oběda. Bude skvělý s vařenými bramborami, hrnkovými knedlíky nebo bramboráčky.
Suroviny pro 6 porcí
5-6 porcí
6porcí
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněný vepřový bůček s jarní nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDYqV
Moje poznámka
Plněný vepřový bůček s jarní nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDYqV
Nejnovější recepty
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 5 hodinami
Bryndzové pirohy
Přidáno před 9 hodinami
Klasické kynuté jidášky
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 21 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno 14. 4. 2025 11:00
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno 14. 4. 2025 09:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenka s mačkaným hráškem a pečeným bramborem
Benetka před 27 minutami
Tvarohové tiramisu
3M_BOYKA před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Fitulka před 3 hodinami
Koka sušenky
faluska před 3 hodinami
Filé s paprikami a kuskusem
ZboSy před 6 hodinami
Květákový mozeček
vervla před 6 hodinami
Hrachová kaše s máslem
BronislavaP před 9 hodinami
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 18 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 22 hodinami
Suroviny:
bůček bez kosti,
houska,
vejce,
máslo,
česnek,
česnek mědvědí,
maso uzené,
vejce,
cibule,
mléko,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý
Komentáře