Pomalu pečený králík s tymiánem
Králičí maso je velmi jemné a skvěle se hodí k nedělnímu obědu. Jeho příprava si vyžádá více času, výsledek ale stojí za to. Díky anglické slanině je jídlo pěkně šťavnaté a díky tymiánu krásně voní.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu pečený králík s tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrA98
Moje poznámka
Pomalu pečený králík s tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrA98
Nejnovější recepty
Nejlepší tvarohová bábovka
Přidáno před 3 hodinami
Kakaové muffiny s čokoládou Margot
Přidáno 19. 1. 2025 19:33
Panna cotta s citronovým krémem
Přidáno 19. 1. 2025 19:31
Pomazánka s paprikovým salámem
Přidáno 19. 1. 2025 19:27
Vepřové mleté placičky à la svíčková
Přidáno 19. 1. 2025 19:22
Bramborové placky plněné prejtem
Přidáno 19. 1. 2025 19:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Když chcete čirý vývar, odstraňte z polévky tuk, máme několik variant, jak na to. Část tuku ale ponechejte pro lepší chuť
Škvarková pomazánka: Z najemno umletých škvarků a doplněná o pár dalších ingrediencí výborně chutná namazaná na chleba
Pizza fritta aneb Smažená pizza vznikla z nouze, dnes může být delikatesou: Italskou verzi langošů si určitě zamilujete
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapustové karbanátky
Hanina65 před 1 hodinou
Kapustová polévka
Hanina65 před 1 hodinou
Placky z vařeného zelí
drugdova92 před 3 hodinami
Znojemská omáčka
drugdova92 před 3 hodinami
Dvoubarevná majonézová bábovka
Ala787 před 3 hodinami
Tuňáková pomazánka
Jarda1972 před 3 hodinami
Fiakr guláš podle Magdaleny Dobromily
Slavista62 před 6 hodinami
Ananasová buchta
Jirkas1 před 7 hodinami
Bramborové troubáky
Marta221 před 7 hodinami
Vepřové maso po cikánsku
Darwin před 8 hodinami
Suroviny:
králík,
sůl,
pepř mletý,
olej olivový,
cibule šalotka,
česnek,
slanina anglická,
víno bílé,
tymián,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
vývar drůbeží
Komentáře