Pomalu pečený králík s tymiánem
Králičí maso je velmi jemné a skvěle se hodí k nedělnímu obědu. Jeho příprava si vyžádá více času, výsledek ale stojí za to. Díky anglické slanině je jídlo pěkně šťavnaté a díky tymiánu krásně voní.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu pečený králík s tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrA98
Moje poznámka
Pomalu pečený králík s tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrA98
Nejnovější recepty
Dančí kýta na smetaně s karlovarským knedlíkem
Přidáno před 21 hodinami
Plněné těstoviny se špenátem
Přidáno 22. 4. 2025 06:00
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno 21. 4. 2025 18:46
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno 21. 4. 2025 08:02
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno 21. 4. 2025 05:00
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vajíčkový salát
Slavista62 před 14 minutami
Pochválená játra
Slavista62 před 28 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Slavista62 před 34 minutami
Cookies s kousky čokolády
Iwana666 před 10 hodinami
Makový závin
Veronika.Hrozna před 12 hodinami
Jogurtový koláč s jablky
SpagetkaQ před 12 hodinami
Pizza z jogurtu
Aknytsirk před 12 hodinami
Ředkvičková pomazánka se sýrem
Kava 2 před 13 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky se slaninou a pórkem
AnetaKohoutova před 15 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
pavelimrich91 před 16 hodinami
Suroviny:
králík,
sůl,
pepř mletý,
olej olivový,
cibule šalotka,
česnek,
slanina anglická,
víno bílé,
tymián,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
vývar drůbeží
Komentáře