Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Linecké pro zamilované

Krásné zdobená linecká srdíčka s marmeládou udělají radost nejen na svátek zamilovaných. Upečte je kdykoliv chcete někomu udělat radost, linecké cukroví nikdy nezklame. Z receptu můžete čerpat inspiraci na nápadité zdobení.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 42 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 12 min + 1 hodina chlazení těsta

42 min (30 min příprava + 12 min tepelná úprava, + 1 hodina chlazení těsta)

Suroviny pro 6 porcí

6porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Těsto: Suroviny zpracujeme na hladké těsto a necháme 1 hodinu v chladu odpočinout. Pečeme při teplotě 170°C po dobu asi 9-12 minut. Krok 2: Z těsta vyválíme plát 4 mm silný a vykrájíme z něj 6 plných srdíček a 3 srdíčka s vykrojeným středem ve tvaru malého srdíčka. Krok 3: Ve 3 plných srdíčkách vykrojíme malá srdíčka a kolečka a na střed dáme z obarveného těsta kytičku, kterou lehce přitiskneme. Krok 4: Vždy 1 plné srdíčko natřeme marmeládou a přitiskneme na něj vykrajované srdíčko. Krok 5: Srdíčka s otvorem uprostřed potřeme polevou a po jejím zatuhnutí na ni štětečkem naneseme pudr. Ozdobíme kytičkami z marcipánu a cukrovým zdobením. Krok 6: Zbylá 3 srdíčka posypeme moučkovým cukrem.

TIP: 20 oblíbených receptů na sušenky

Zveřejněno 23. 1. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Linecké pro zamilované

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6WKE

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Linecké pro zamilované

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6WKE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
mouka hladká, máslo, cukr moučkový, žloutek, cukr vanilkový, kůra citronová, jahodová marmeláda, poleva čokoládová, marcipán, zdobení, potravinářské barvivo gelové, cukr moučkový, srdce vepřové

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu