Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Francouzské bagety I

Čerstvé a křupavé, voňavé a nadýchané, to jsou bagety, které lze připravit doma s minimálním množstvím námahy. O přípravu těsta se postará domácí pekárna a vaším úkolem budete vymyslet, co si k nim dáte.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Veruncicka

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez doby přípravy těsta v domácí pekárně

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez doby přípravy těsta v domácí pekárně)

Suroviny pro 6 porcí

6porcí

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Těsto připravíme v domácí pekárně na program Těsto. Krok 2: Vykynuté těsto rozdělíme na 3 stejně velké díly a z každého vytvoříme bagetu. Připravené bagety dáme na plech vyložený pečícím papírem a každou několikrát šikmo nařízneme ostrým nožem. Takto připravené bagety necháme v teple pod utěrkou nakynout. Krok 3: Nakynuté bagety potřeme vlažnou vodou a dáme péct do vyhřáté trouby na 220 °C, pečeme cca 20 minut.

TIP: Co na bagetu do práce - rady a tipy čím ji naplnit

Zveřejněno 24. 1. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Francouzské bagety I

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkgpp

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Francouzské bagety I

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkgpp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
mouka hladká, sůl, cukr moučkový, voda, droždí čerstvé

Přidat fotografie receptu