Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Francouzské bagety I

Čerstvé a křupavé, voňavé a nadýchané, to jsou bagety, které lze připravit doma s minimálním množstvím námahy. O přípravu těsta se postará domácí pekárna a vaším úkolem budete vymyslet, co si k nim dáte.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Veruncicka

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez doby přípravy těsta v domácí pekárně

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez doby přípravy těsta v domácí pekárně)

Suroviny pro 6 porcí

6porcí

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Těsto připravíme v domácí pekárně na program Těsto. Krok 2: Vykynuté těsto rozdělíme na 3 stejně velké díly a z každého vytvoříme bagetu. Připravené bagety dáme na plech vyložený pečícím papírem a každou několikrát šikmo nařízneme ostrým nožem. Takto připravené bagety necháme v teple pod utěrkou nakynout. Krok 3: Nakynuté bagety potřeme vlažnou vodou a dáme péct do vyhřáté trouby na 220 °C, pečeme cca 20 minut.

TIP: Co na bagetu do práce - rady a tipy čím ji naplnit

Zveřejněno 24. 1. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Francouzské bagety I

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkgpp

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Francouzské bagety I

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkgpp

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

:-)<3:yes: Pěkné bagetky. :-K

Marie Svarcova: Děkuji. Jsou výborné.

Suroviny:
mouka hladká, sůl, cukr moučkový, voda, droždí čerstvé

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu