Francouzské bagety I
Čerstvé a křupavé, voňavé a nadýchané, to jsou bagety, které lze připravit doma s minimálním množstvím námahy. O přípravu těsta se postará domácí pekárna a vaším úkolem budete vymyslet, co si k nim dáte.
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzské bagety I
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgpp
Moje poznámka
Francouzské bagety I
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgpp
Nejnovější recepty
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 4 minutami
Boží milosti
Přidáno před 12 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 22 hodinami
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasické palačinky
Coolbins před 7 minutami
Argentinská křídla
wimra před 28 minutami
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 46 minutami
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 8 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 9 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 9 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 9 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 10 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 11 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
sůl,
cukr moučkový,
voda,
droždí čerstvé
Komentáře (2)