Bramborové placky plněné brynzou
Bramborové placky vždy potěší, ať už jako oběd nebo svačinka. Placky plněné brynzou a mrkví, dozlatova osmažené na sádle, budou chutnat celé vaší rodině. Podávat je můžeme s česnekovým dipem a zeleninou.
Postup přípravy
Krok 1: Brambory oloupeme. Mrkev nastrouháme nahrubo. Brynzu smícháme s mrkví a petrželkou.
Krok 2: Oloupané brambory nastrouháme najemno, přidáme vejce, po částech a podle potřeby mouku, osolíme a vypracujeme nelepivé těsto.
Krok 3: Kousky těsta rozválíme na placku, na střed dáme brynzovou nádivku, přes kterou přehneme okraje, které spojíme nad nádivkou a přitlačíme. Placky ještě nepatrně rozválíme a opečeme na sádle dozlatova.
Krok 4: Jako přílohu použijeme zeleninu, česnekový dip a škvarečky.
Zveřejněno 30. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové placky plněné brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31YGO
Moje poznámka
Bramborové placky plněné brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31YGO
Nejnovější recepty
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 7 hodinami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 12 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 12 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 12 hodinami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí čína jinak
Neregistrovaný před 37 minutami
Piškotová bábovka
Neregistrovaný před 46 minutami
Domácí křupavé rohlíky
Neregistrovaný před 1 hodinou
Dělbuchy
Neregistrovaný před 1 hodinou
Jablkový koláč
L.Komrska před 2 hodinami
Bramborové lokše (patenty, laty)
Neregistrovaný před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Neregistrovaný před 2 hodinami
Paella Valenciana a Paella de Marisco
Neregistrovaný před 2 hodinami
Linecký moučník s ovocem
Neregistrovaný před 2 hodinami
Duo řezy s mákem a povidlovou náplní
Neregistrovaný před 2 hodinami
Suroviny:
brambory,
vejce,
mouka hrubá,
mrkev,
brynza,
petrželka,
škvarky,
sůl,
sádlo
Komentáře