Rizoto bez masa
Čas od času není od věci odlehčit jídelníček a připravit bezmasý pokrm. Rizoto může vypadat na první pohled obyčejně, je ale plné chuti a zasytí. Rizoto s fazolemi a zeleninou je navíc velice snadné na přípravu.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto bez masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2m6m
Moje poznámka
Rizoto bez masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2m6m
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka s česnekem a vejci
Přidáno před 3 hodinami
Moje zelňačka s uzeným masem a pikantní klobásou
Přidáno před 4 hodinami
Sladký chlebík z mrkve a jablka
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené čočky s krupicovými noky
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny se žampiony
Přidáno před 6 hodinami
Čínské nudle s jidášovým uchem
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Buchty po ránu: Vaječnou tlačenku podle receptu Josefa Maršálka připravíte snadno. Hlavní je nechat ji zatuhnout, radí cukrář
Továrna na Mozartovy koule zavřela: Nový majitel určí, zda se bude slavná cukrovinka ještě vyrábět a kde
Domácí kmínový chleba: Má křupavou kůrku, vláčnou střídku a úžasně voní. Z droždí je snazší na přípravu než z kvásku
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Co dům dal
Neregistrovaný před 28 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
Neregistrovaný před 35 minutami
Podzimní jablečník
Neregistrovaný před 36 minutami
Marcipánové ozdůbky na cukroví
Neregistrovaný před 44 minutami
Kedlubnový salát - na 4 způsoby
Neregistrovaný před 54 minutami
Bůčková tlačenka
Neregistrovaný před 1 hodinou
Zeleninová polévka
Neregistrovaný před 1 hodinou
Rychlá domácí citronová a pomerančová marmeláda
Neregistrovaný před 1 hodinou
Holandské řízky
Neregistrovaný před 1 hodinou
Kynuté kokosové rohlíčky
Neregistrovaný před 1 hodinou
Suroviny:
rýže,
fazole červené,
fazole bílé,
zelenina,
cibule červená,
cibule,
olej,
vývar masový,
parmazán,
ghee,
sůl,
pepř mletý
Komentáře