Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené jitrnice na zelí

Jitrnice na zelí se skvěle hodí k masopustnímu hodování, ale také v době, kdy nemáte moc času na vaření a chcete si pochutnat na netradiční pochoutce. Podávat je můžete s bramboráčky, vařenými bramborami a nebo s chlebem.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Na dno pekáče rozprostřeme zelí a podle potřeby dochutíme cukrem, pepřem, kmínem a nakrájenou cibulí. Vše promícháme. Krok 2: Na zelí položíme jitrnice, podle potřeby podlijeme a dáme na 180 °C zapéct asi na 20 minut. Krok 3: Jako přílohu můžeme dát bramboráčky, brambory nebo chléb.

TIP: Jak připravit jitrnice

Zveřejněno 3. 2. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečené jitrnice na zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/73Dqj

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečené jitrnice na zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/73Dqj

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
jitrnice, cibule, zelí kysané, sůl, pepř mletý, kmín celý, cukr

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu