Rybí filé na víně
Jemné rybí maso chutná skvěle při jednoduché úpravě bez velkého množství koření. Stačí ho zapéct v troubě s bílým vínem a citronovou šťávou, abychom podtrhli jeho chuť. Podávat ho můžeme ozdobené bylinkami s čerstvou zeleninou.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filé na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxAqr
Moje poznámka
Rybí filé na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxAqr
Nejnovější recepty
Kedlubnový salát s mrkví
Přidáno před 13 hodinami
Indické máslové kuře - butter chicken
Přidáno před 14 hodinami
Šunkofleky dle mamky
Přidáno před 14 hodinami
Kynutá bábovka s tvarohem a Nutellou
Přidáno před 14 hodinami
Vietnamská směs se zázvorem
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí stehna s pórkovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
Neregistrovaný před 1 minutou
Chutné vafle
Monkrizova před 2 minutami
Karlštejnský koláč
Neregistrovaný před 5 minutami
Zavináče
Neregistrovaný před 9 minutami
Vepřová huspenina
Neregistrovaný před 17 minutami
Vepřové maso na thajský způsob
Neregistrovaný před 23 minutami
Oreo dezert
Neregistrovaný před 33 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Neregistrovaný před 34 minutami
Banánová bábovka
Popelkaa před 51 minutami
Holandský řízek podle ČSN
Neregistrovaný před 1 hodinou
Suroviny:
filet rybí,
víno bílé,
citron,
sůl,
pepř bílý mletý,
máslo,
petrželka,
rozmarýn
Komentáře