Hovězí na žampionech a pórku
Šťavnaté kousky hovězího masa v dobře ochucené směsi s žampiony a pórkem jsou ideální jako rodinný nedělní oběd. I když hovězí maso vyžaduje delší přípravu, lahodná chuť jídla nám to bohatě vynahradí.
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na žampionech a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R68mR
Moje poznámka
Hovězí na žampionech a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R68mR
Nejnovější recepty
Boží milosti
Přidáno před 9 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 11 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 19 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 19 hodinami
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno 19. 4. 2025 22:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 5 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 6 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 6 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 7 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 7 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 9 hodinami
Mazanec pro Irenku
MirkaTioka před 9 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
alena.sam před 9 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 11 hodinami
Suroviny:
roštěná hovězí,
cibule,
pórek,
žampióny,
olej,
česnek,
vývar hovězí,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený,
paprika sušená sladká,
petrželka hladkolistá
Komentáře (1)