Švédské roštěnky s kaparovou omáčkou
Křehký a šťavnatý plátek hovězího masa se smetanovou omáčkou je to pravé jídlo pro sváteční oběd. Omáčku zvýrazníme sardelovou pastou a přidáme do ní i kapary, které jí dodají šmrnc.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švédské roštěnky s kaparovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xWZ2
Moje poznámka
Švédské roštěnky s kaparovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xWZ2
Nejnovější recepty
Pyré z pečené dýně a kuřecí prso (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 3 hodinami
Kardamonovo-kakaové pletence
Přidáno před 6 hodinami
Chia pudink s tvarohem vhodné i pro diabetiky typu. 2
Přidáno před 6 hodinami
Švédské roštěnky s kaparovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené nachos
Přidáno před 13 hodinami
Řecká kuřecí polévka - Avgolemono
Přidáno 10. 2. 2025 20:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchý domácí chleba
Neregistrovaný před 1 minutou
Zelňáky z kysaného zelí se sýrem
Neregistrovaný před 10 minutami
Skořicová hrnková bábovka (buchta)
Neregistrovaný před 13 minutami
Pařížský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Neregistrovaný před 14 minutami
Kuřecí závitek plněný špenátovými listy
Monika146 před 26 minutami
Duhový dort
Neregistrovaný před 28 minutami
Slaninové flíčky s dušeným zelím
Neregistrovaný před 34 minutami
Čalamáda moc dobrá
pindrush před 39 minutami
Bramborová hnízda
Neregistrovaný před 42 minutami
Pečený losos
Neregistrovaný před 50 minutami
Suroviny:
roštěná hovězí,
sůl,
pepř mletý,
olej,
cibule,
mouka hladká,
pasta sardelová,
smetana,
kapary
Komentáře