Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní utopenci s kečupem

Hospodskou klasikou jsou bez debat utopenci, naložené špekáčky, které vám budou k duhu nejen po prohýřené noci, ale také jako chuťovka k pivu. Pikantní utopenci s kečupem jsou opravdu delikátní záležitostí.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 10 min bez doby uležení v lednici

30 min (20 min příprava + 10 min tepelná úprava, bez doby uležení v lednici)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky. Z papriky vykrojíme jádřinec a nakrájíme je na proužky. Jarní cibulku pokrájíme. Dáme do mísy, přidáme feferonky, kečup a promícháme. Krok 2: Všechny suroviny na nálev svaříme a horké nalijeme do mísy k zelenině s kečupem. Krok 3: Špekáčky oloupeme, nakrájíme na kolečka, přidáme k prochladlé zelenině a zamícháme. Krok 4: Naplníme do sklenice a necháme v lednici několik dní uležet.

TIP: Jak se nakládají utopenci - rady a tipy

Zveřejněno 12. 2. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní utopenci s kečupem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M87GB

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní utopenci s kečupem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M87GB

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
voda, olej, omáčka worcesterová, ocet, pepř, koření nové koření, bobkový list, sůl, koření chilli, špekáček, kečup sladký, cibule, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá červená, cibulka jarní, feferonka

Přidat fotografie receptu