Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Švýcarské rybí filé

Jemnému rybímu masu sluší jednoduchá úprava, která nepřebije jeho chuť. Stačí ho zapéct s vínem a čerstvými bylinkami, které pokrm pěkně provoní. Během chvilky je lahodné jídlo na stole.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

past1978

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Troubu vyhřejeme na 180 °C. Krok 2: Rybí filety opláchneme, osušíme a posypeme kořením na ryby. Krok 3: Vložíme je do zapékací misky vymazané máslem. Pokapeme citronovou šťávou, posypeme nasekanými bylinkami a podlijeme vínem. Krok 4: Pečeme asi 20 minut. Krok 5: Podáváme například s opečenými bramborami, posypané nasekanou petrželkou a ozdobené snítkou bylinek.

TIP: Oblíbené recepty na rybí filé

Zveřejněno 15. 2. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Švýcarské rybí filé

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDYJl

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Švýcarské rybí filé

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDYJl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
filet z ryb, máslo, víno bílé, šťáva citronová, petrželka, rozmarýn, tymián, koření na ryby

Přidat fotografie receptu