Švýcarské rybí filé
Jemnému rybímu masu sluší jednoduchá úprava, která nepřebije jeho chuť. Stačí ho zapéct s vínem a čerstvými bylinkami, které pokrm pěkně provoní. Během chvilky je lahodné jídlo na stole.
Postup přípravy
Krok 1: Troubu vyhřejeme na 180 °C.
Krok 2: Rybí filety opláchneme, osušíme a posypeme kořením na ryby.
Krok 3: Vložíme je do zapékací misky vymazané máslem. Pokapeme citronovou šťávou, posypeme nasekanými bylinkami a podlijeme vínem.
Krok 4: Pečeme asi 20 minut.
Krok 5: Podáváme například s opečenými bramborami, posypané nasekanou petrželkou a ozdobené snítkou bylinek.
Zveřejněno 15. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švýcarské rybí filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDYJl
Moje poznámka
Švýcarské rybí filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDYJl
Nejnovější recepty
Rychlé máslové sušenky
Přidáno před 3 hodinami
Červená řepa s fetou a rukolou
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová krkovička se špenátem a červenou řepou
Přidáno před 6 hodinami
Husí játra na špeku s kedlubnou a žampiony (pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 9 hodinami
Švýcarské rybí filé
Přidáno před 9 hodinami
Chia pohár s kakaem, zakysanou smetanou, tvarohem a ovocem (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky ze zakysané smetany
Neregistrovaný před 28 sekundami
Kmíňák - kmínový chéb s jogurtem
novaCZECH před 4 minutami
Čokoládové košíčky s tvarohovo-pudinkovým krémem a jahodami
Neregistrovaný před 12 minutami
Tvarůžková pomazánka z Brna
Neregistrovaný před 41 minutami
Pudingovo-smetanový koláč
Neregistrovaný před 1 hodinou
Rybí filé s listovým špenátem
Neregistrovaný před 1 hodinou
Tvarohová pomazánka z červené řepy
Neregistrovaný před 1 hodinou
Nebeské tvarohové řezy
Neregistrovaný před 1 hodinou
Vepřové maso v kedlubnách
Neregistrovaný před 1 hodinou
Mufiny z jablečného těsta
Neregistrovaný před 1 hodinou
Suroviny:
filet z ryb,
máslo,
víno bílé,
šťáva citronová,
petrželka,
rozmarýn,
tymián,
koření na ryby
Komentáře