Švýcarské rybí filé
Jemnému rybímu masu sluší jednoduchá úprava, která nepřebije jeho chuť. Stačí ho zapéct s vínem a čerstvými bylinkami, které pokrm pěkně provoní. Během chvilky je lahodné jídlo na stole.
Postup přípravy
Krok 1: Troubu vyhřejeme na 180 °C.
Krok 2: Rybí filety opláchneme, osušíme a posypeme kořením na ryby.
Krok 3: Vložíme je do zapékací misky vymazané máslem. Pokapeme citronovou šťávou, posypeme nasekanými bylinkami a podlijeme vínem.
Krok 4: Pečeme asi 20 minut.
Krok 5: Podáváme například s opečenými bramborami, posypané nasekanou petrželkou a ozdobené snítkou bylinek.
Zveřejněno 15. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švýcarské rybí filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDYJl
Moje poznámka
Švýcarské rybí filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDYJl
Nejnovější recepty
Křupavé sušenky
Přidáno před 3 hodinami
Restované kuřecí prso se žampiony a mrkví (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Zdravá snídaně nejen pro diabetiky
Přidáno před 17 hodinami
Lehký salát s balkánským sýrem i pro diabetiky
Přidáno před 17 hodinami
Focaccia z červené čočky bez mouky (pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Smažený celer se sýrem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křemíkova gulášová polévka
Neregistrovaný před 4 minutami
Tukožroutská polévka
Neregistrovaný před 6 minutami
Brownies do hrnečku
Neregistrovaný před 9 minutami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Neregistrovaný před 9 minutami
Kuřecí nudličky ve smetanové omáčce
Neregistrovaný před 9 minutami
Polévka z červené čočky s česnekem
Neregistrovaný před 10 minutami
Odlehčená střecha
Neregistrovaný před 11 minutami
Polévka z bílých fazolí a sušených hub
Neregistrovaný před 13 minutami
Ovocné želé bonbony
Neregistrovaný před 16 minutami
Bulgur zapečený se švestkami
Neregistrovaný před 17 minutami
Suroviny:
filet z ryb,
máslo,
víno bílé,
šťáva citronová,
petrželka,
rozmarýn,
tymián,
koření na ryby
Komentáře (1)