Marinované kuřecí vykostěné stehno na pórku se smetanou (vhodné pro diabetiky typu 2)
Připravte šťavnaté kuřecí stehenní maso se smetanovým pórkem. Výsledný pokrm potěší vyznavače low carb stravování a bude se hodit i pro diabetiky 2. typu. Doplňte vhodnou přílohou, nebo konzumujte jen v této podobě. Na obou verzích si pochutnáte.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinované kuřecí vykostěné stehno na pórku se smetanou (vhodné pro diabetiky typu 2)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xWB0
Moje poznámka
Marinované kuřecí vykostěné stehno na pórku se smetanou (vhodné pro diabetiky typu 2)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xWB0
Nejnovější recepty
Velikonoční sekaná
Přidáno před 9 minutami
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 7 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 7 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 22 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno 18. 4. 2025 14:01
Pikantní segedínský guláš
Přidáno 18. 4. 2025 13:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Turecká vejce
Lucie1001 před 32 minutami
Velikonoční vajíčková pomazánka
Pavlicek2006 před 57 minutami
Zvěřinový guláš
Sumaru před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
Piafka před 2 hodinami
Květákovo-brokolicová polévka s rybičkama
RomanaMonika před 2 hodinami
Biskupský beránek
janina8 před 2 hodinami
Knedlík z polenty
Denade před 2 hodinami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 3 hodinami
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 3 hodinami
Suroviny:
pórek,
sůl,
pepř mletý,
máslo,
smetana,
sýr nastrouhaný,
paprika sušená uzená,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý,
hořčice dijonská,
harissa,
česnek,
zázvor,
omáčka worcesterová
Komentáře (1)