Tečkovaná bábovka
Bábovka patří mezi klasiku českých moučníků. V tomto jednoduchém receptu najdete spojení křupavého máku, který udělá i krásnou strukturu v těstě, citronové šťávy a smetany, která dodá těstu vláčnost a jemnost na chuti.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tečkovaná bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9r3K4
Moje poznámka
Tečkovaná bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9r3K4
Nejnovější recepty
Vepřová krkovička se špenátem a červenou řepou
Přidáno před 1 hodinou
Husí játra na špeku s kedlubnou a žampiony (pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 3 hodinami
Švýcarské rybí filé
Přidáno před 4 hodinami
Chia pohár s kakaem, zakysanou smetanou, tvarohem a ovocem (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 7 hodinami
Chia pohár s tvarohem a ovocem (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 7 hodinami
Pohankové rizoto s ředkví
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný piškotový korpus
Neregistrovaný před 2 minutami
Segedínský guláš
PetraF před 4 minutami
Rakouský makovec bez mouky
Neregistrovaný před 5 minutami
Kuřecí čína
Neregistrovaný před 11 minutami
Bábovka s roládou
Neregistrovaný před 11 minutami
Tradiční vlašský salát
Neregistrovaný před 16 minutami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Neregistrovaný před 16 minutami
Kuřecí čtvrtky na zelenině
poirotka před 19 minutami
Husí játra na špeku s kedlubnou a žampiony (pro diabetiky typu 2)
Neregistrovaný před 24 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Neregistrovaný před 26 minutami
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
smetana ke šlehání,
máslo,
mák,
šťáva citronová,
mouka hladká,
kypřící prášek do pečiva,
sůl,
sádlo,
strouhanka
Komentáře