Tečkovaná bábovka
Bábovka patří mezi klasiku českých moučníků. V tomto jednoduchém receptu najdete spojení křupavého máku, který udělá i krásnou strukturu v těstě, citronové šťávy a smetany, která dodá těstu vláčnost a jemnost na chuti.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tečkovaná bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9r3K4
Moje poznámka
Tečkovaná bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9r3K4
Nejnovější recepty
Restované kuřecí prso se žampiony a mrkví (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Zdravá snídaně nejen pro diabetiky
Přidáno před 12 hodinami
Lehký salát s balkánským sýrem i pro diabetiky
Přidáno před 12 hodinami
Focaccia z červené čočky bez mouky (pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Smažený celer se sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Staročeská pikantní drůbeží játra s fazolemi
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tibetská kefírová houba
Neregistrovaný před 12 minutami
Suchošová rybí pomazánka
Neregistrovaný před 16 minutami
Štrúdl podle babičky Terezy Bebarové
Neregistrovaný před 1 hodinou
Hlučínské koláče
Neregistrovaný před 1 hodinou
Zapečené rohlíky
Neregistrovaný před 1 hodinou
Buchta "Orgasmus"
Neregistrovaný před 3 hodinami
Rajská omáčka s hovězím masem a domácím houskovým knedlíkem
Neregistrovaný před 4 hodinami
Čočka na kyselo
Neregistrovaný před 4 hodinami
Šunkofleky
Neregistrovaný před 5 hodinami
Avokádová pomazánka
Neregistrovaný před 6 hodinami
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
smetana ke šlehání,
máslo,
mák,
šťáva citronová,
mouka hladká,
kypřící prášek do pečiva,
sůl,
sádlo,
strouhanka
Komentáře (2)