Pstruh na bylinkách
Pstruh patří mezi lososovité dravé ryby s lahodným a jemným masem. Stačí mu tak velice jednoduchá úprava. Pstruhy naplníme a potřeme směsí oleje, česneku a koření. Na grilu pak zprudka opečeme a v troubě s máslem dopečeme.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpnBm
Moje poznámka
Pstruh na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpnBm
Nejnovější recepty
Chuťovka s prejtem k pivu
Přidáno před 1 hodinou
Bramboráčky s prejtem
Přidáno před 1 hodinou
Banánové muffiny s ořechy
Přidáno před 3 hodinami
Čokoládovo-pudinkové tyčinky z plundrového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Vydatná snídaně plná bílkovin nejen pro diabetiky
Přidáno před 9 hodinami
Špagety Praguesse
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka
Neregistrovaný před 8 minutami
Tvarohové muffiny s čokoládou
Neregistrovaný před 8 minutami
Zdravý tvarohový zákusek
Neregistrovaný před 14 minutami
Játrový sýr III.
Neregistrovaný před 16 minutami
Makovec
Neregistrovaný před 17 minutami
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
Neregistrovaný před 18 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Neregistrovaný před 19 minutami
Chuťovka s prejtem k pivu
Neregistrovaný před 20 minutami
Bramboráčky s prejtem
Neregistrovaný před 25 minutami
Míša řezy
Neregistrovaný před 28 minutami
Suroviny:
pstruh,
olej olivový,
máslo,
sůl,
kmín celý,
pepř mletý,
česnek,
rozmarýn,
tymián,
tráva citronová
Komentáře