Dušený staročeský závitek
Masové závitky můžeme připravit jako všední, ale i sváteční pokrm. Do plátků z vepřové kýty zabalíme směs zelí a kousek kroupového jelítka. Podušené doměkka je podáváme přelité omáčkou z výpeku.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušený staročeský závitek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR6mr
Moje poznámka
Dušený staročeský závitek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR6mr
Nejnovější recepty
Piškotové kostky s tvarohovým krémem
Přidáno před 1 hodinou
Chuťovka s prejtem k pivu
Přidáno před 1 hodinou
Bramboráčky s prejtem
Přidáno před 2 hodinami
Banánové muffiny s ořechy
Přidáno před 3 hodinami
Čokoládovo-pudinkové tyčinky z plundrového těsta
Přidáno před 8 hodinami
Vydatná snídaně plná bílkovin nejen pro diabetiky
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Neregistrovaný před 48 sekundami
Sekaná pečeně
Reny1708 před 4 minutami
Dort brňák
Neregistrovaný před 17 minutami
Drůbeží játra na cibulce s rýží
Neregistrovaný před 19 minutami
Hrníčkové knedlíky malinko jinak
Neregistrovaný před 34 minutami
Domácí uzená makrela
Neregistrovaný před 38 minutami
Rajská omáčka
Neregistrovaný před 47 minutami
Tvarohové muffiny s čokoládou
Neregistrovaný před 47 minutami
Zdravý tvarohový zákusek
Neregistrovaný před 53 minutami
Játrový sýr III.
Neregistrovaný před 55 minutami
Suroviny:
kýta vepřová,
jelito,
zelí sterilované,
cibule,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
slanina,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
mouka polohrubá
Komentáře