Dušený staročeský závitek
Masové závitky můžeme připravit jako všední, ale i sváteční pokrm. Do plátků z vepřové kýty zabalíme směs zelí a kousek kroupového jelítka. Podušené doměkka je podáváme přelité omáčkou z výpeku.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušený staročeský závitek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR6mr
Moje poznámka
Dušený staročeský závitek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR6mr
Nejnovější recepty
Dančí kýta na smetaně s karlovarským knedlíkem
Přidáno před 3 hodinami
Plněné těstoviny se špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno před 19 hodinami
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno 21. 4. 2025 08:02
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno 21. 4. 2025 05:00
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá vajíčková pomazánka
TerezaD před 2 hodinami
Pohankové bramboráky
A1oisie před 2 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
Marketa_226 před 2 hodinami
Velikonoční vajíčka pro koledníky
iveta.kroul před 4 hodinami
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
miklve před 18 hodinami
Závin z jogurtového těsta
miklve před 18 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
miklve před 18 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
miklve před 18 hodinami
Květákový nákyp s hráškem
miklve před 18 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 18 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
jelito,
zelí sterilované,
cibule,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
slanina,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
mouka polohrubá
Komentáře