Dušený staročeský závitek
Masové závitky můžeme připravit jako všední, ale i sváteční pokrm. Do plátků z vepřové kýty zabalíme směs zelí a kousek kroupového jelítka. Podušené doměkka je podáváme přelité omáčkou z výpeku.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušený staročeský závitek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR6mr
Moje poznámka
Dušený staročeský závitek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR6mr
Nejnovější recepty
Zdravá snídaně nebo svačina pro diabetiky
Přidáno před 2 hodinami
Jablečný štrúdl
Přidáno před 13 hodinami
Cizrnová pomazánka
Přidáno před 17 hodinami
Brněnská vepřová kýta
Přidáno před 18 hodinami
Jarní mrkvové muffiny
Přidáno před 20 hodinami
Květákový koláč se šunkou (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolicová krémová polévka
Neregistrovaný před 8 minutami
Zapečené brambory s pórkem a uzeninou
Neregistrovaný před 10 minutami
Brokolicové karbanátky - pečené
Glapet před 11 minutami
Buchta se zakysanou smetanou
Neregistrovaný před 16 minutami
Třepací buchta
Neregistrovaný před 17 minutami
Banánové lívance
Neregistrovaný před 22 minutami
Vepřové maso na mrkvi
Neregistrovaný před 34 minutami
Šulánky
Neregistrovaný před 37 minutami
Anglická gulášová polévka
Neregistrovaný před 37 minutami
Míša řezy
Neregistrovaný před 39 minutami
Suroviny:
kýta vepřová,
jelito,
zelí sterilované,
cibule,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
slanina,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
mouka polohrubá
Komentáře