Bramborový makovec
Pokud vám od oběda zbyly vařené brambory, můžete je přidat do těsta tohoto chutného makovce. Díky nim je pěkně nadýchaný, vláčný a jemnější. Makovec po upečení potřete citronovou polevou.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový makovec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6Em9
Moje poznámka
Bramborový makovec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6Em9
Nejnovější recepty
Perníkové medovníčky
Přidáno před 9 hodinami
Zdravý mrkvový dort s ořechy
Přidáno před 10 hodinami
Skvělá rýže po asijsku - jednoduše a bez rýžovaru
Přidáno před 10 hodinami
Kokosové lívance
Přidáno před 11 hodinami
Bulgur s krůtím masem
Přidáno před 12 hodinami
Citronovo-smetanové špagety
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pytel peněz
Neregistrovaný před 15 minutami
Palačinky s domácí šlehačkou
Neregistrovaný před 15 minutami
Plněné papriky v rajské omáčce
Neregistrovaný před 15 minutami
Americký hot dog
Neregistrovaný před 15 minutami
Špagety po arabsku
Neregistrovaný před 15 minutami
Jižanské bochánky - Southern Biscuits
Neregistrovaný před 16 minutami
Pudinkáče od Majky
Neregistrovaný před 16 minutami
Ovarová polévka s bramborami a fazolemi
Neregistrovaný před 16 minutami
Grilovaný ananas
Neregistrovaný před 16 minutami
Bramborová kroketa se šunkou (bezlepkové)
Neregistrovaný před 16 minutami
Suroviny:
brambory,
cukr krystal,
mák mletý,
mouka hrubá,
mléko,
vejce,
kypřící prášek,
skořice,
tuk,
mouka,
cukr moučkový,
šťáva citronová,
voda
Komentáře