Bramborový makovec
Pokud vám od oběda zbyly vařené brambory, můžete je přidat do těsta tohoto chutného makovce. Díky nim je pěkně nadýchaný, vláčný a jemnější. Makovec po upečení potřete citronovou polevou.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový makovec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6Em9
Moje poznámka
Bramborový makovec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6Em9
Nejnovější recepty
Vločková polévka
Přidáno před 1 hodinou
Perníkové medovníčky
Přidáno před 12 hodinami
Zdravý mrkvový dort s ořechy
Přidáno před 13 hodinami
Skvělá rýže po asijsku - jednoduše a bez rýžovaru
Přidáno před 13 hodinami
Kokosové lívance
Přidáno před 13 hodinami
Bulgur s krůtím masem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková kuřecí játra
Neregistrovaný před 7 minutami
Halušky ze Slezska
Mondajs před 14 minutami
Zapečená brokolice se sýrem a s vajíčkem
Neregistrovaný před 22 minutami
Kváskový kmínový chléb
Neregistrovaný před 35 minutami
Vločková polévka
Neregistrovaný před 53 minutami
Jablkový závin z tvarohového těsta
veronika_straka před 1 hodinou
Květákové kari s cuketou a hráškem v kokosovém mléce
Neregistrovaný před 1 hodinou
Lotus cheescake
Neregistrovaný před 1 hodinou
Fazolačka s tarhoňou
Neregistrovaný před 1 hodinou
Kašička neboli limonáda z květů černého bezu
Neregistrovaný před 1 hodinou
Suroviny:
brambory,
cukr krystal,
mák mletý,
mouka hrubá,
mléko,
vejce,
kypřící prášek,
skořice,
tuk,
mouka,
cukr moučkový,
šťáva citronová,
voda
Komentáře