Bramborový makovec
Pokud vám od oběda zbyly vařené brambory, můžete je přidat do těsta tohoto chutného makovce. Díky nim je pěkně nadýchaný, vláčný a jemnější. Makovec po upečení potřete citronovou polevou.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový makovec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6Em9
Moje poznámka
Bramborový makovec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6Em9
Nejnovější recepty
Kuskusový salát s uzeným tofu
Přidáno před 40 minutami
Pečené brambory s chřestem
Přidáno před 22 hodinami
Bezlepková bábovka s vaječným likérem
Přidáno před 23 hodinami
Květákový koláč à la pizza bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno 25. 4. 2025 12:56
Chléb z červené čočky s tahini (vhodný pro diabetiky)
Přidáno 25. 4. 2025 11:41
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno 24. 4. 2025 18:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Houbový pekáček
bobnak před 31 minutami
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
bobnak před 1 hodinou
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
pralinkaalenka před 1 hodinou
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Januli-holky před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky II
MARKANITA před 1 hodinou
Hermelín do trouby i na gril
Jasminka4 před 2 hodinami
Guláš na černém pivu
Sahula před 2 hodinami
Kýta na černém pivu
Sahula před 2 hodinami
Krkovička na slanině, zázvoru a černém pivu
Sahula před 2 hodinami
Zelná omáčka
Sahula před 2 hodinami
Suroviny:
brambory,
cukr krystal,
mák mletý,
mouka hrubá,
mléko,
vejce,
kypřící prášek,
skořice,
tuk,
mouka,
cukr moučkový,
šťáva citronová,
voda
Komentáře