Holandský bramborový salát
Zajímavý bramborový salát s uzeným lososem a výraznou zálivkou ochucenou kaviárem podáváme například jako studený předkrm. Vaše hosty jistě zaujme vyvážená kombinace lahodných chutí.
Postup přípravy
Krok 1: Vidličkou našleháme olej s citronovou šťávou, nakonec vmícháme kaviár.
Krok 2: Cibuli oloupeme, nakrájíme na tenké plátky a rozebereme na kolečka. Minutu povaříme v osolené vroucí vodě. Pak cibuli slijeme, necháme okapat a vychladnout.
Krok 3: Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky.
Krok 4: Uzeného lososa rozebereme na dílky.
Krok 5: Všechny suroviny rozložíme na talířky, přelijeme připravenou zálivkou, posypeme nasekanou petrželkou a podáváme jako specialitu, nebo jako studený předkrm.
Zveřejněno 19. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Holandský bramborový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31YW4
Moje poznámka
Holandský bramborový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31YW4
Nejnovější recepty
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 16 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Nightmare před 24 minutami
Frankfurtská jemná polévka
Nightmare před 24 minutami
Mazanec
Creativewoman před 59 minutami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 1 hodinou
Vepřové s jarní nádivkou
Zliska před 1 hodinou
Sypaná tvarohová buchta
Noumik před 3 hodinami
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 13 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Milahu před 13 hodinami
Zelí s medem
pajaheltuska před 14 hodinami
Krkovice pečená na hlávkovém zelí
Sahula před 14 hodinami
Suroviny:
brambory,
cibule červená,
losos uzený,
kaviár,
olej,
šťáva citronová,
petrželka,
sůl
Komentáře