Játrová nádivka
Játrová nádivka se šunkou, slaninou a žampiony přijde k chuti jako součást svátečního posezení. Při přípravě vás sice čeká trochu více krájení, ale výsledek stojí za to. Nádivka se peče ve formě na srnčí hřbet, takže se po upečení velmi dobře krájí na úhledné plátky.
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrová nádivka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgLL
Moje poznámka
Játrová nádivka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgLL
Nejnovější recepty
Klasické kynuté jidášky
Přidáno před 30 minutami
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 11 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno před 20 hodinami
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno před 22 hodinami
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno před 23 hodinami
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno 13. 4. 2025 16:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 8 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 12 hodinami
Rajská omáčka
Sahula před 13 hodinami
Pikantní masové kuličky s rajskou omáčkou a těstovinami
Sahula před 13 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Sahula před 13 hodinami
Rychlá hrníčková bábovka
SofieA před 14 hodinami
Dušená mrkev
Jirka1977 před 15 hodinami
Obyčejné nudle se smaženým zelím
Radovan123 před 15 hodinami
Ledvinky na smetaně
Karel1234 před 20 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
veronika_straka před 20 hodinami
Suroviny:
játra kuřecí,
vejce,
rohlík,
slanina,
šunka,
žampióny,
vejce,
paprika čerstvá červená,
pažitka,
sádlo,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
koření grilovací,
majoránka,
strouhanka,
tuk
Komentáře