Játrová nádivka
Játrová nádivka se šunkou, slaninou a žampiony přijde k chuti jako součást svátečního posezení. Při přípravě vás sice čeká trochu více krájení, ale výsledek stojí za to. Nádivka se peče ve formě na srnčí hřbet, takže se po upečení velmi dobře krájí na úhledné plátky.
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrová nádivka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgLL
Moje poznámka
Játrová nádivka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgLL
Nejnovější recepty
Kokosové lívance
Přidáno před 57 minutami
Bulgur s krůtím masem
Přidáno před 1 hodinou
Citronovo-smetanové špagety
Přidáno před 7 hodinami
Lodičky s jitrnicí
Přidáno před 7 hodinami
Játrová nádivka
Přidáno před 7 hodinami
Tortilly z červené čočky s kuřecím masem a pikantním dresinkem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Naložené kuřecí kousky podle herce Soukupa
Neregistrovaný před 3 sekundami
Krůtí prsa na mrkvi a bazalce
Neregistrovaný před 13 sekundami
Pečené brambory s parmazánem
Neregistrovaný před 23 sekundami
Dort s borůvkami
Neregistrovaný před 30 sekundami
Pečený pudink s ostružinami
Neregistrovaný před 30 sekundami
Broskvové koláčky z listového těsta
Neregistrovaný před 33 sekundami
Rillettes
Neregistrovaný před 43 sekundami
Rajčatovo-olivový dip
Neregistrovaný před 53 sekundami
Hrnkové knedlíky s ostružinami
Neregistrovaný před 59 sekundami
Vepřo-zelo z jednoho hrnce
Neregistrovaný před 1 minutou
Suroviny:
játra kuřecí,
vejce,
rohlík,
slanina,
šunka,
žampióny,
vejce,
paprika čerstvá červená,
pažitka,
sádlo,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
koření grilovací,
majoránka,
strouhanka,
tuk
Komentáře