Játrová nádivka
Játrová nádivka se šunkou, slaninou a žampiony přijde k chuti jako součást svátečního posezení. Při přípravě vás sice čeká trochu více krájení, ale výsledek stojí za to. Nádivka se peče ve formě na srnčí hřbet, takže se po upečení velmi dobře krájí na úhledné plátky.
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrová nádivka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgLL
Moje poznámka
Játrová nádivka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgLL
Nejnovější recepty
Perníkové medovníčky
Přidáno před 3 hodinami
Zdravý mrkvový dort s ořechy
Přidáno před 3 hodinami
Skvělá rýže po asijsku - jednoduše a bez rýžovaru
Přidáno před 4 hodinami
Kokosové lívance
Přidáno před 4 hodinami
Bulgur s krůtím masem
Přidáno před 5 hodinami
Citronovo-smetanové špagety
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové kuličky s jablky, cuketou a ovesnými vločkami
Neregistrovaný před 2 sekundami
Dort "Pirátská loď"
Neregistrovaný před 2 sekundami
Rajčatový salát pikantní
Neregistrovaný před 3 sekundami
Narozeninový dort - loď
Neregistrovaný před 5 sekundami
Kokosové srdéčko
Neregistrovaný před 5 sekundami
Špenátový koláč s kozím sýrem
Neregistrovaný před 7 sekundami
Slaný koláč s kozím sýrem a rajčaty
Neregistrovaný před 7 sekundami
Cuketa s nivou
Neregistrovaný před 11 sekundami
Mufiny s Jupíkem
Neregistrovaný před 14 sekundami
Listový závin s pestem a zeleninou
Neregistrovaný před 15 sekundami
Suroviny:
játra kuřecí,
vejce,
rohlík,
slanina,
šunka,
žampióny,
vejce,
paprika čerstvá červená,
pažitka,
sádlo,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
koření grilovací,
majoránka,
strouhanka,
tuk
Komentáře