Vepřová kýta na šafránu a citronech
Šťavnatá vepřová kýta pečená v troubě se skvěle hodí na nedělní oběd. Pečeme ji s plátky citronů a výpek ochutíme hořčičnými semínky, bylinkami a šafránem. Výsledkem je lahodné jídlo s netradiční chutí.
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová kýta na šafránu a citronech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkwXk
Moje poznámka
Vepřová kýta na šafránu a citronech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkwXk
Nejnovější recepty
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 11 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 12 hodinami
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno 15. 4. 2025 18:20
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno 15. 4. 2025 17:53
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno 15. 4. 2025 17:03
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 2 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 7 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 8 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 8 hodinami
Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
Katka K. před 9 hodinami
Minutkové žampiony
Janet.P před 9 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
charlie.pv před 11 hodinami
Sedmikráskový sirup
Marylka před 12 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 13 hodinami
Jidáše, jidášky…
veronika_straka před 14 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
olej olivový,
pepř mletý,
pepř celý,
sůl mořská,
citron,
vývar masový,
med,
semínka hořčičná,
celer,
bylinky,
šafrán
Komentáře