Vepřová kýta na šafránu a citronech
Šťavnatá vepřová kýta pečená v troubě se skvěle hodí na nedělní oběd. Pečeme ji s plátky citronů a výpek ochutíme hořčičnými semínky, bylinkami a šafránem. Výsledkem je lahodné jídlo s netradiční chutí.
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová kýta na šafránu a citronech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkwXk
Moje poznámka
Vepřová kýta na šafránu a citronech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkwXk
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille kořením
Přidáno před 2 hodinami
Rybí placičky II
Přidáno před 2 hodinami
Blesková bábovka
Přidáno před 2 hodinami
Žampiony s hermelínem
Přidáno před 2 hodinami
Zapečená vinná klobása pod bramborami
Přidáno před 2 hodinami
Dršťková polévka z hlívy a zeleniny
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka po vaření chlupatých knedlíků - (Psí vejkrop)
Neregistrovaný před 7 hodinami
Citrónová babeta
Neregistrovaný před 7 hodinami
Špagety s kapary
Neregistrovaný před 7 hodinami
Piškoťák
Neregistrovaný před 7 hodinami
Dobrý knedlík z mikrovlné trouby
Neregistrovaný před 7 hodinami
Vepřová pečeně (karé) se zelenými fazolkami
Neregistrovaný před 7 hodinami
Kečup Standard a dle Rettigové
Neregistrovaný před 7 hodinami
Selská omeleta se zelím
Neregistrovaný před 7 hodinami
Nakládané maso od tchýně
Neregistrovaný před 7 hodinami
Vánoční bramborový salát - speciál
Neregistrovaný před 7 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
olej olivový,
pepř mletý,
pepř celý,
sůl mořská,
citron,
vývar masový,
med,
semínka hořčičná,
celer,
bylinky,
šafrán
Komentáře