Mletý biftek na víně
Šťavnaté bifteky z mletého hovězího masa podáváme s výraznou a dobře ochucenou omáčkou z rajského protlaku, kořenové zeleniny a vína. Tento pokrm se skvěle hodí pro slavnostní příležitosti nebo na nedělní oběd.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mletý biftek na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxAG7
Moje poznámka
Mletý biftek na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxAG7
Nejnovější recepty
Palačinky z červené čočky s tvarohem (bez mouky)
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z uzeného masa s krupkami a zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Kokosový perník
Přidáno před 2 hodinami
Falešné tiramisu (zdravější verze)
Přidáno před 3 hodinami
Mletý biftek na víně
Přidáno před 4 hodinami
Vareniky plněné mletým masem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Slovenský salát
Neregistrovaný před 3 minutami
Rumové kuličky z tatranek
Neregistrovaný před 5 minutami
Cikánské řezy 4
Neregistrovaný před 6 minutami
Falešná hrachovka z cukety
Neregistrovaný před 10 minutami
Fofr bublanina
Neregistrovaný před 11 minutami
Krůtí v pivní marinádě
Neregistrovaný před 13 minutami
Španělský ptáček
Neregistrovaný před 13 minutami
Pizza z rohlíků
Neregistrovaný před 15 minutami
Cuketové palačinky
Neregistrovaný před 16 minutami
Polévka z máslové dýně s kuřecím vývarem
Neregistrovaný před 20 minutami
Suroviny:
maso hovězí,
rohlík,
mléko,
cibule,
vejce,
citron,
sůl,
pepř mletý,
strouhanka,
mouka hladká,
olej,
máslo,
cibule,
směs zeleninová,
protlak rajčatový,
víno červené,
vývar masový,
cukr
Komentáře