Krkovice pečená v medovo-pivní marinádě
Pokud máte rádi vepřové, tahle krkovička vás vynese do nebes. Základem je kvalitní krkovice a dobře ochucená marináda s medem a pivem, díky které bude maso krásně měkké a šťavnaté. Recept je vhodný i pro grilování, ale když maso upečete v troubě, získáte skvělou šťávu.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovice pečená v medovo-pivní marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dkwz6
Moje poznámka
Krkovice pečená v medovo-pivní marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dkwz6
Nejnovější recepty
Rychlé plněné placky
Přidáno před 2 hodinami
Chlupaté knedlíky z brambor a rohlíků
Přidáno před 2 hodinami
Kroupové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Jehněčí na šalvěji
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní dršťky
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové karé po maďarsku
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kefír
Neregistrovaný před 2 minutami
Domácí musli
Neregistrovaný před 3 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
Neregistrovaný před 3 minutami
Špagety s Nivou a sušenými rajčaty
Neregistrovaný před 4 minutami
Okurkový salát trochu jinak
Neregistrovaný před 5 minutami
Krůtí plátek na bazalce s avokádem
Neregistrovaný před 6 minutami
Kvásek z fermentované ovocné vody
Neregistrovaný před 7 minutami
Koláč,pro každého něco
Neregistrovaný před 7 minutami
Atajef - plnene arabske livanecky
Neregistrovaný před 7 minutami
Švédské masové kuličky s omáčkou
Neregistrovaný před 9 minutami
Suroviny:
krkovice vepřová,
kečup sladký,
omáčka sojová,
med,
olej,
pivo černé,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká
Komentáře