Vepřové karé po maďarsku
Vepřové karé neboli vepřová pečeně bez kosti je ideální volbou pro přípravu pokrmu, který je lehce pikantní díky použité čabajské klobáse a barevné papriky se postarají o hezkou barevnou kompozici.
Postup přípravy
Krok 1: Kotlety nakrájíme na slabé plátky, osolíme, opepříme a opečeme na sádle.
Krok 2: Po plátcích masa dáme osmahnout na proužky nakrájenou žlutou cibuli a slaninu, přidáme sladkou papriku a krátce orestujeme.
Krok 3: Ihned přidáme opečené kotlety, podlijeme a dusíme téměř do měkka.
Krok 4: Přisypeme na proužky nakrájené papriky a ještě dále dusíme doměkka.
Krok 5: Na konec přidáme kolečka klobásy a proužky červené cibule. Omáčku lehce, podle potřeby, zahustíme polohrubou moukou a dobře provaříme.
Zveřejněno 26. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové karé po maďarsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERKAW
Moje poznámka
Vepřové karé po maďarsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERKAW
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 6 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 6 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 6 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 10 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 2 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 3 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 3 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 3 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 4 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 4 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 6 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 6 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 7 hodinami
Suroviny:
pečeně vepřová,
slanina,
cibule červená,
cibule,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá žlutá,
klobása pikantní,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
mouka polohrubá
Komentáře (1)