Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové karé po maďarsku

Vepřové karé neboli vepřová pečeně bez kosti je ideální volbou pro přípravu pokrmu, který je lehce pikantní díky použité čabajské klobáse a barevné papriky se postarají o hezkou barevnou kompozici.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Středně náročný

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Kotlety nakrájíme na slabé plátky, osolíme, opepříme a opečeme na sádle. Krok 2: Po plátcích masa dáme osmahnout na proužky nakrájenou žlutou cibuli a slaninu, přidáme sladkou papriku a krátce orestujeme. Krok 3: Ihned přidáme opečené kotlety, podlijeme a dusíme téměř do měkka. Krok 4: Přisypeme na proužky nakrájené papriky a ještě dále dusíme doměkka. Krok 5: Na konec přidáme kolečka klobásy a proužky červené cibule. Omáčku lehce, podle potřeby, zahustíme polohrubou moukou a dobře provaříme.

TIP: Jak připravit pikantní katův šleh

Zveřejněno 26. 2. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové karé po maďarsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ERKAW

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové karé po maďarsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ERKAW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
pečeně vepřová, slanina, cibule červená, cibule, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá žlutá, klobása pikantní, sádlo, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, mouka polohrubá

Přidat fotografie receptu