Sýrové vdolky z kvasu podle Josefa Maršálka
Domácí drobné pečivo je potěšením pro chuťové pohárky. Zvlášť, když se na jeho přípravu použije kvásek. Toto sýrové pečivo je nadýchané, propečené dokřupava a na svém povrchu posypáno semínky či kmínem.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrové vdolky z kvasu podle Josefa Maršálka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M870m
Moje poznámka
Sýrové vdolky z kvasu podle Josefa Maršálka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M870m
Nejnovější recepty
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 11 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 12 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 13 hodinami
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 7 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Milahu před 8 hodinami
Zelí s medem
pajaheltuska před 9 hodinami
Krkovice pečená na hlávkovém zelí
Sahula před 9 hodinami
Netradiční dušené kysané zelí s přírodní krkovicí
Sahula před 9 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suz4n před 10 hodinami
Španělské ptáčky se smetanovou omáčkou
Andyzvesnice před 10 hodinami
Netradiční cibulačka se žampiony
Andyzvesnice před 10 hodinami
Pikantní čočka
Karel849 před 10 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
JanaVoza před 12 hodinami
Suroviny:
sýr nastrouhaný,
tymián čerstvý,
mouka hladká,
máslo,
vejce,
sůl,
kypřící prášek do pečiva,
sýr nastrouhaný,
kmín celý
Komentáře