Sýrové vdolky z kvasu podle Josefa Maršálka
Domácí drobné pečivo je potěšením pro chuťové pohárky. Zvlášť, když se na jeho přípravu použije kvásek. Toto sýrové pečivo je nadýchané, propečené dokřupava a na svém povrchu posypáno semínky či kmínem.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrové vdolky z kvasu podle Josefa Maršálka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M870m
Moje poznámka
Sýrové vdolky z kvasu podle Josefa Maršálka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M870m
Nejnovější recepty
Polévka z uzeného masa s krupkami a zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Kokosový perník
Přidáno před 1 hodinou
Falešné tiramisu (zdravější verze)
Přidáno před 1 hodinou
Mletý biftek na víně
Přidáno před 3 hodinami
Vareniky plněné mletým masem
Přidáno před 3 hodinami
Salát z čočky beluga s mrkví
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosový perník
Neregistrovaný před 1 minutou
Vepřová játra na anglické
Neregistrovaný před 2 minutami
Stifado - řecká alchymie (podle mě)
Neregistrovaný před 3 minutami
Šalamounova buchta
Neregistrovaný před 3 minutami
Králík na sušených houbách
Neregistrovaný před 4 minutami
Koprová omáčka
Neregistrovaný před 4 minutami
Minivětrníčky
Neregistrovaný před 9 minutami
Panenka se zimním salátem
Neregistrovaný před 12 minutami
Jednoduchá mramorová bábovka
Neregistrovaný před 12 minutami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Neregistrovaný před 14 minutami
Suroviny:
sýr nastrouhaný,
tymián čerstvý,
mouka hladká,
máslo,
vejce,
sůl,
kypřící prášek do pečiva,
sýr nastrouhaný,
kmín celý
Komentáře