Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tuňáková pomazánka z riccoty

Tuňáková pomazánka s vajíčkem a ricottou je ideální jako rychlá svačinka, která dobře zasytí, neboť je doslova nadupaná bílkovinami. Vychutnejte si ji na plátku čerstvého kváskového chleba.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

lajbrec

Snadný

Doba přípravy 19 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 9 min

19 min (10 min příprava + 9 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Vejce vaříme ve vroucí vodě 9 minut. Poté je prudce zchladíme, oloupeme a nakrájíme (nebo nastrouháme). Krok 2: Tuňák smícháme s kukuřicí, ricottou a vejci. Krok 3: Přidáme parmezán, osolíme a opepříme dle chuti a promícháme.

TIP: Tuňáková pomazánka s kapary - oblíbený recept

Zveřejněno 28. 2. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tuňáková pomazánka z riccoty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkgQ2

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tuňáková pomazánka z riccoty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkgQ2

Marie

Suroviny:
sýr ricotta, kukuřice, tuňák ve vlastní šťávě, vejce, parmazán, pepř mletý, sůl

Přidat fotografie receptu