Postup přípravy
Krok 1: Vejce vaříme ve vroucí vodě 9 minut. Poté je prudce zchladíme, oloupeme a nakrájíme (nebo nastrouháme).
Krok 2: Tuňák smícháme s kukuřicí, ricottou a vejci.
Krok 3: Přidáme parmezán, osolíme a opepříme dle chuti a promícháme.
Zveřejněno 28. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuňáková pomazánka z riccoty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgQ2
Moje poznámka
Tuňáková pomazánka z riccoty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgQ2
Nejnovější recepty
Tatarák z čerstvého lososa
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí přírodní plátky dušené na zelenině
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí šunka se zeleným pepřem a paprikou
Přidáno před 11 hodinami
Salát z pak choi s kuřecím masem
Přidáno před 11 hodinami
Pizza z tvarohového těsta
Přidáno před 13 hodinami
Pinkies - brownies z růžové čokolády s malinami
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablka pod lavinou
Neregistrovaný před 4 minutami
Kuřecí minutkový guláš s bramboráčky (jako čína)
Neregistrovaný před 4 minutami
Pivní polévka se smetanou
Neregistrovaný před 10 minutami
Tatarák z čerstvého lososa
Neregistrovaný před 11 minutami
Norský borůvkový koláč
Neregistrovaný před 18 minutami
Čokoládové fondue s vůní perníku
Neregistrovaný před 20 minutami
Vepřové na houbách
MarianaMia před 25 minutami
Vdolky
Neregistrovaný před 26 minutami
Jihočeská kulajda se zastřeným vejcem (Prostřeno)
Neregistrovaný před 31 minutami
Podzimní doušek
Neregistrovaný před 47 minutami
Suroviny:
sýr ricotta,
kukuřice,
tuňák ve vlastní šťávě,
vejce,
parmazán,
pepř mletý,
sůl
Komentáře