Polenta s hlívou ústřičnou
Instantní polentu připravíme snadno během pár minut. Díky máslu a parmazánu bude krásně krémová a chutná. Podáváme ji s orestovanou hlívou ústřičnou, kterou ochutíme trochou česneku.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polenta s hlívou ústřičnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY9OV
Moje poznámka
Polenta s hlívou ústřičnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY9OV
Nejnovější recepty
Zeleninová krémová polévka s rukolou
Přidáno před 29 minutami
Kuřecí paličky s tarhoňou a zeleninou na másle
Přidáno před 2 hodinami
Kakaovo-ořechová roláda
Přidáno před 3 hodinami
Cizrnová pomazánka
Přidáno před 17 hodinami
Bábovka z hrnku
Přidáno před 20 hodinami
Jarní srnčí hřbet
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč s kokosovými lupínky
Neregistrovaný před 2 minutami
Pečený pstruh s máslovou zeleninou
Neregistrovaný před 2 minutami
Kefírová buchta - rychlovka
Neregistrovaný před 4 minutami
Candát pečený na másle
Neregistrovaný před 4 minutami
Jarní vietnamské závitky
Neregistrovaný před 7 minutami
Kuřecí prsa s Nivou
Neregistrovaný před 8 minutami
Tovačovský pstruh v troubě pečený na bylinkách
Neregistrovaný před 8 minutami
Cuketová polévka s fazolemi a koprem
Neregistrovaný před 9 minutami
Kapiová pomazánka z domácí lučiny
Neregistrovaný před 10 minutami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Neregistrovaný před 12 minutami
Suroviny:
hlíva ústřičná,
česnek,
cibule šalotka,
olej,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý,
polenta instantní,
vývar zeleninový,
mléko,
máslo,
sýr parmazán strouhaný,
petrželka
Komentáře