Vinné klobásy s fenyklem a polentou
Vinnou klobásu si nemusíme dopřát jen o Vánocích, připravit ji můžeme také v průběhu celého roku. Restovaná klobása, podávaná s nasládlým fenyklem a polentou, bude obědem, který vás opravdu dobře zasytí po zbytek dne.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vinné klobásy s fenyklem a polentou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kGnz
Moje poznámka
Vinné klobásy s fenyklem a polentou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kGnz
Nejnovější recepty
Požárské karbanátky
Přidáno před 4 hodinami
Škvarkové placky podle ČSN
Přidáno před 4 hodinami
Luxusní míša řezy
Přidáno před 5 hodinami
Ořechové řezy s krémem a marmeládou
Přidáno před 8 hodinami
Vinné klobásy s fenyklem a polentou
Přidáno před 23 hodinami
Květákové sabdží
Přidáno 2. 3. 2025 14:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Halušky ze Slezska
Neregistrovaný před 4 minutami
Lepenice z brambor zbylých od oběda
Neregistrovaný před 5 minutami
Francouzské bagety
Neregistrovaný před 6 minutami
Duhové Salko řezy
Neregistrovaný před 6 minutami
Peřinková buchta s pudinkem
Neregistrovaný před 12 minutami
Sekaná v anglické slanině
Neregistrovaný před 13 minutami
Nivové sušenky
Neregistrovaný před 13 minutami
Sele-knedlo-zelo
Neregistrovaný před 16 minutami
Jablečný mřížkovaný koláč
Neregistrovaný před 31 minutami
Čočkovo-houbové koule
Neregistrovaný před 40 minutami
Suroviny:
klobása vinná,
fenykl,
olej olivový,
víno bílé,
ocet jablečný,
cukr třtinový,
polenta,
máslo,
pepř pomerančový,
sůl,
olej
Komentáře (1)