Jarní srnčí hřbet
Moučník, který zvládne připravit i začátečník. K odměření surovin budete potřebovat jen hrneček a formu na srnčí hřbet. Těsto dochutí a ovoní kandovaná citrusová kůra. Jeho povrch pak ozdobí čokoládová poleva a marcipánové kytičky.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jarní srnčí hřbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD8jl
Moje poznámka
Jarní srnčí hřbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD8jl
Nejnovější recepty
Cizrnová pomazánka
Přidáno před 2 hodinami
Bábovka z hrnku
Přidáno před 5 hodinami
Jarní srnčí hřbet
Přidáno před 6 hodinami
Rohlíčky s jablíčky a Nutellou
Přidáno před 6 hodinami
Pomerančové řezy s tvarohovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Koláč s tropickým ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zeleninová polévka s kadeřávkem a kuskusem
Neregistrovaný před 11 minutami
Pstruh s hash brown
Neregistrovaný před 12 minutami
Portobello plněné bulgurem s balkánským sýrem a ořechy
Neregistrovaný před 13 minutami
Kotleta v medovo-hořčičné marinádě se šťouchanými brambory
Neregistrovaný před 16 minutami
Vepřová pečeně s houbovými knedlíky
Neregistrovaný před 17 minutami
Domácí brambůrky
Neregistrovaný před 23 minutami
Koláčky
Neregistrovaný před 24 minutami
Vepřová paštika
Neregistrovaný před 27 minutami
Paštika (játrový hřbet)
Neregistrovaný před 28 minutami
Smetanová polévka z růžičkové kapusty se šunkou a krutonky
Neregistrovaný před 29 minutami
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
olej,
mléko,
vejce,
kypřící prášek do pečiva,
skořice,
rozinky,
kůra pomerančová,
čokoláda bílá,
marcipán,
potravinářské barvivo gelové,
tuk ztužený,
mouka hrubá
Komentáře