Jarní srnčí hřbet
Moučník, který zvládne připravit i začátečník. K odměření surovin budete potřebovat jen hrneček a formu na srnčí hřbet. Těsto dochutí a ovoní kandovaná citrusová kůra. Jeho povrch pak ozdobí čokoládová poleva a marcipánové kytičky.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jarní srnčí hřbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD8jl
Moje poznámka
Jarní srnčí hřbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD8jl
Nejnovější recepty
Cizrnová pomazánka
Přidáno před 5 hodinami
Bábovka z hrnku
Přidáno před 8 hodinami
Jarní srnčí hřbet
Přidáno před 9 hodinami
Rohlíčky s jablíčky a Nutellou
Přidáno před 9 hodinami
Pomerančové řezy s tvarohovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Koláč s tropickým ovocem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po chalupářsku
Neregistrovaný před 3 minutami
Základní piškotové těsto
Neregistrovaný před 10 minutami
Kančí se šípkovou omáčkou
Neregistrovaný před 10 minutami
Moje rafaelo
Neregistrovaný před 11 minutami
Jednoduchý, rychlý chléb, kynutý v ošatce
Neregistrovaný před 12 minutami
Bílková roládka se šlehačkou (upečená bez žloutků a bez mouky)
Neregistrovaný před 13 minutami
Chalupářské fazolky podle Miroslava Donutila
Neregistrovaný před 14 minutami
Makrely pečené po řecku
Neregistrovaný před 14 minutami
Cukroví "brambory"
Neregistrovaný před 20 minutami
Kuskusový salát s mizunou
Neregistrovaný před 23 minutami
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
olej,
mléko,
vejce,
kypřící prášek do pečiva,
skořice,
rozinky,
kůra pomerančová,
čokoláda bílá,
marcipán,
potravinářské barvivo gelové,
tuk ztužený,
mouka hrubá
Komentáře