Jarní srnčí hřbet
Moučník, který zvládne připravit i začátečník. K odměření surovin budete potřebovat jen hrneček a formu na srnčí hřbet. Těsto dochutí a ovoní kandovaná citrusová kůra. Jeho povrch pak ozdobí čokoládová poleva a marcipánové kytičky.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jarní srnčí hřbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD8jl
Moje poznámka
Jarní srnčí hřbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD8jl
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 5 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 7 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 8 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 9 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 10 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 17 minutami
Poctivá vánočka
metrix7 před 20 minutami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 44 minutami
Krkovička z trouby
Sahula před 44 minutami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 1 hodinou
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 1 hodinou
Celerová pomazánka
Toms1 před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
poirotka před 2 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
olej,
mléko,
vejce,
kypřící prášek do pečiva,
skořice,
rozinky,
kůra pomerančová,
čokoláda bílá,
marcipán,
potravinářské barvivo gelové,
tuk ztužený,
mouka hrubá
Komentáře (1)