Jehněčí hřebínek s krustou
Jehněčí kotletky s krustou jsou velmi snadné na přípravu a můžete je podávat i jako sváteční pokrm. Medvědí česnek, slanina a víno dávají kotletkám vynikající chuť. Podávejte je nejlépe s bramborovou kaší.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí hřebínek s krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYMOg
Moje poznámka
Jehněčí hřebínek s krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYMOg
Nejnovější recepty
Pečené brambory s chřestem
Přidáno před 13 hodinami
Bezlepková bábovka s vaječným likérem
Přidáno před 14 hodinami
Květákový koláč à la pizza bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno 25. 4. 2025 12:56
Chléb z červené čočky s tahini (vhodný pro diabetiky)
Přidáno 25. 4. 2025 11:41
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno 24. 4. 2025 18:59
Ovocná tlačenka
Přidáno 24. 4. 2025 17:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tchýnino výtečné kuřecí maso
50Mirka před 6 hodinami
Černá čočka beluga s chřestem a pošírovaným vejcem
TondaJ před 8 hodinami
Kávové děrované řezy
Noumik před 9 hodinami
Těstoviny s bešamelem
Hedra před 9 hodinami
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
Antonausprag před 9 hodinami
Domácí bábovka z podmáslí
Marcela Kr. před 10 hodinami
Pizza jako z pizzerie
david.manda83 před 10 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 10 hodinami
Máslové makovky
Wanilor před 10 hodinami
Zeleninový salát s brokolicí a vejci
faluska před 12 hodinami
Suroviny:
olej,
máslo,
česnek,
cibule,
strouhanka,
víno bílé,
list medvědího česneku,
sůl,
pepř mletý,
slanina
Komentáře