Vepřová roláda na středomořský způsob
Šťavnatá vepřová roláda plněná bohatou a lahodnou náplní je ideální jako nedělní oběd. Pečení trvá sice trochu déle, výsledná chuť za to ale stojí. Roládu plníme sušenými rajčaty, sýrem, jarní cibulkou a špenátem.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová roláda na středomořský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YElWn
Moje poznámka
Vepřová roláda na středomořský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YElWn
Nejnovější recepty
Jednoduchý perník
Přidáno před 45 minutami
Valašský kontrabáš
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí stehno a pečený květák se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Hovězí roštěnky
Přidáno před 18 hodinami
Zelánky
Přidáno před 19 hodinami
Holandský sýrový salát podle ČSN
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
stribrnak před 29 minutami
Kořeněná polévka s bílými fazolemi zahuštěná vločkami
stribrnak před 29 minutami
Kuřecí kari nudličky se sýrem a pórkem na smetaně
tara23 před 1 hodinou
Dršťková polévka z jižní Moravy
kimlo před 2 hodinami
Pudinkové šátečky
Sima1996 před 2 hodinami
Karbanátek Mydláře
Eva S. před 2 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Misicka77 před 15 hodinami
Kachní rizoto na srbský způsob
Sahula před 15 hodinami
Cibulovo - bramborový krém
Sahula před 16 hodinami
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
Sahula před 16 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
sůl,
pepř mletý,
slanina anglická,
máslo,
česnek,
špenát čerstvý,
cibulka jarní,
sýr feta,
rajče sušené v oleji,
tymián čerstvý,
hořčice dijonská
Komentáře