Přírodní vepřová játra
Snad nejčastěji opomíjenou surovinou jsou vnitřnosti. Pokud je však dobře připravíte, můžou se stát delikátní záležitostí. Vepřová játra na přírodno jsou jemná a chutná. Podáváme je s krajíčkem čerstvého chleba a zeleninovou oblohou dle chuti.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní vepřová játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZMqO
Moje poznámka
Přírodní vepřová játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZMqO
Nejnovější recepty
Muffiny s Nutellou
Přidáno před 7 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Přidáno před 8 hodinami
Salát Little Gem s ořechy
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý salát z raného zelí
Přidáno před 8 hodinami
Salát z jarní zeleniny
Přidáno před 8 hodinami
Salát z cherry rajčátek s bazalkou
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé s listovým špenátem
Falcone před 46 minutami
Frankfurtská jemná polévka
Falcone před 50 minutami
Dýňová polévka Hokkaido
kacka533 před 2 hodinami
Vepřové pikantní nudličky na smetaně s pórkem
Misicka77 před 2 hodinami
Gnocchi s opečenou šunkou, rajčaty a okurkou
Benzi před 4 hodinami
Koka buchta
Panova před 6 hodinami
Vydatná česneková polévka
bludicky před 7 hodinami
Brynzové noky na špenátu
wimra před 9 hodinami
Pravá gulášová polévka
Blazenka před 9 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Sahula před 9 hodinami
Suroviny:
játra vepřová,
olej,
pepř mletý,
sůl,
pečivo,
zelenina
Komentáře