Přírodní vepřová játra
Snad nejčastěji opomíjenou surovinou jsou vnitřnosti. Pokud je však dobře připravíte, můžou se stát delikátní záležitostí. Vepřová játra na přírodno jsou jemná a chutná. Podáváme je s krajíčkem čerstvého chleba a zeleninovou oblohou dle chuti.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní vepřová játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZMqO
Moje poznámka
Přírodní vepřová játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZMqO
Nejnovější recepty
Muffiny s Nutellou
Přidáno před 10 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Přidáno před 11 hodinami
Salát Little Gem s ořechy
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý salát z raného zelí
Přidáno před 11 hodinami
Salát z jarní zeleniny
Přidáno před 11 hodinami
Salát z cherry rajčátek s bazalkou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé s listovým špenátem
Falcone před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Falcone před 3 hodinami
Dýňová polévka Hokkaido
kacka533 před 5 hodinami
Vepřové pikantní nudličky na smetaně s pórkem
Misicka77 před 5 hodinami
Gnocchi s opečenou šunkou, rajčaty a okurkou
Benzi před 7 hodinami
Koka buchta
Panova před 9 hodinami
Vydatná česneková polévka
bludicky před 10 hodinami
Brynzové noky na špenátu
wimra před 12 hodinami
Pravá gulášová polévka
Blazenka před 12 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Sahula před 12 hodinami
Suroviny:
játra vepřová,
olej,
pepř mletý,
sůl,
pečivo,
zelenina
Komentáře