Pečená hlíva ústřičná
Hlíva ústřičná má blahodárné účinky na naše zdraví a také výborně chutná. Připravíme ji velmi snadno. V pekáčku ji promícháme s bylinkami, česnekem a cibulí, okořeníme, upečeme a poté podáváme s bramborovou kaší.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená hlíva ústřičná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER6qv
Moje poznámka
Pečená hlíva ústřičná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER6qv
Nejnovější recepty
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Čočková polévka s batáty a mangoldem
Přidáno před 23 hodinami
Chřestová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Rebarborovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 23 hodinami
Rychlovka z králíka (nízkosacharidová strava)
Přidáno 28. 4. 2025 10:36
Hovězí trhané maso
Přidáno 28. 4. 2025 09:05
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatová polévka
Kajkajak před 1 minutou
Vajíčková pomazánka se sýrem
Slavista62 před 28 minutami
Teplý čočkový salát
TondaJ před 2 hodinami
Brokolicová polévka s vločkami
TondaJ před 2 hodinami
Vepřové kotletky s pepřovou omáčkou
prochajdam před 2 hodinami
Křehoučké jogurtové řízky
Kovisova před 3 hodinami
Halušky se zakysanou smetanou
ZboSy před 3 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
Nikolw před 5 hodinami
Suroviny:
hlíva ústřičná,
česnek,
cibule,
olej,
bylinky,
koření houbová variace
Komentáře (1)