Focaccia s příchutí skořicových šneků
Focaccia patří mezi tradiční italské speciality, skořicové šneky pak mezi ty severské. Jejich spojení nám pak připraví dokonale lahodný dezert z kynutého těsta a máslové polevy s chutí a vůní skořice.
Postup přípravy
15 minut před koncem kynutí rozehřejeme troubu na 200 °C. Krok 6: Po nakynutí těsto pomačkáme prsty, aby se vytvořily důlky. Krok 7: Nalijeme na něj zbytek skořicové směsi a pečeme 15-20 minut, do zezlátnutí okrajů. Krok 8: Nakonec dozdobíme rozpuštěnou bílou čokoládou.
Zveřejněno 14. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Focaccia s příchutí skořicových šneků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW56l
Moje poznámka
Focaccia s příchutí skořicových šneků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW56l
Nejnovější recepty
Špízy s ovesnými vločkami
Přidáno před 8 hodinami
Americké lívance
Přidáno před 12 hodinami
Ledvinky na smetaně
Přidáno před 13 hodinami
Bylinkový věnec
Přidáno před 14 hodinami
Čokoládové bulky
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové odřezky s fenyklem a cibulí
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččiny kynuté buchty
Sirenis před 3 hodinami
Mřížkovaný tvarohovo-rumový koláč
Evculina84 před 4 hodinami
Domácí zázvorový sirup
vaclavlouzecky před 4 hodinami
Ovar a sulc
SILAROVA.L před 4 hodinami
Řezy s Vitacitem
KachnaM před 5 hodinami
Květák s hráškem na paprice
michael_cook23 před 6 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Huhla007 před 6 hodinami
Biskupský chlebíček II
lili před 6 hodinami
Zemlbába - žemlovka
Petissek před 8 hodinami
Suroviny:
voda,
cukr,
sůl,
mouka hladká,
droždí sušené,
máslo,
máslo,
cukr třtinový,
skořice mletá,
čokoláda bílá
Komentáře