Focaccia s příchutí skořicových šneků
Focaccia patří mezi tradiční italské speciality, skořicové šneky pak mezi ty severské. Jejich spojení nám pak připraví dokonale lahodný dezert z kynutého těsta a máslové polevy s chutí a vůní skořice.
Postup přípravy
15 minut před koncem kynutí rozehřejeme troubu na 200 °C. Krok 6: Po nakynutí těsto pomačkáme prsty, aby se vytvořily důlky. Krok 7: Nalijeme na něj zbytek skořicové směsi a pečeme 15-20 minut, do zezlátnutí okrajů. Krok 8: Nakonec dozdobíme rozpuštěnou bílou čokoládou.
Zveřejněno 14. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Focaccia s příchutí skořicových šneků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW56l
Moje poznámka
Focaccia s příchutí skořicových šneků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW56l
Nejnovější recepty
Citronové cookies
Přidáno před 41 minutami
Skládaný hotdog
Přidáno před 1 hodinou
Špízy s ovesnými vločkami
Přidáno před 12 hodinami
Americké lívance
Přidáno před 16 hodinami
Ledvinky na smetaně
Přidáno před 17 hodinami
Bylinkový věnec
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené vepřové koleno
Petule123 před 19 minutami
Závitky v zelných listech
Malona před 35 minutami
Tvarohový kostkový dort
31970687 před 40 minutami
Babiččiny kynuté buchty
Sirenis před 6 hodinami
Mřížkovaný tvarohovo-rumový koláč
Evculina84 před 8 hodinami
Domácí zázvorový sirup
vaclavlouzecky před 8 hodinami
Ovar a sulc
SILAROVA.L před 8 hodinami
Řezy s Vitacitem
KachnaM před 9 hodinami
Květák s hráškem na paprice
michael_cook23 před 9 hodinami
Suroviny:
voda,
cukr,
sůl,
mouka hladká,
droždí sušené,
máslo,
máslo,
cukr třtinový,
skořice mletá,
čokoláda bílá
Komentáře