Francouzský koláč chinois
Chinois je francouzský koláč z kynutého těsta. Tvoří ho šneky plněné mléčnou náplní a rozinkami. Celý koláč po upečení navíc potřeme oslazenou vodou. Přípravu těsta usnadní domácí pekárna.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzský koláč chinois
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R65Pq
Moje poznámka
Francouzský koláč chinois
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R65Pq
Nejnovější recepty
Bazalková pomazánka
Přidáno před 2 hodinami
Frgály raz dva
Přidáno před 7 hodinami
Smažená treska
Přidáno před 11 hodinami
Citronové cookies
Přidáno před 13 hodinami
Skládaný hotdog
Přidáno před 14 hodinami
Špízy s ovesnými vločkami
Přidáno 14. 3. 2025 19:05
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kakaový chlebíček s čokoládovou polevou
Badina před 19 minutami
Vaječná omeleta s mrkví a hráškem
Andyzvesnice před 1 hodinou
Vepřová krkovice s gulášovou šťávou
kimil před 2 hodinami
Dýně pečená s česnekem a tymiánem
sauce1 před 2 hodinami
Krtkův dortík na plechu
Virtuous0112 před 2 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Pavel Janak před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Mirek22 před 4 hodinami
Třená dvoubarevná bábovka
janina8 před 4 hodinami
Pomerančový koláč podle Annabel Langbein
abuela před 4 hodinami
Suroviny:
mléko,
máslo,
vejce,
mouka hladká,
cukr krupice,
sůl,
droždí,
mléko,
cukr krupice,
žloutek,
cukr vanilkový,
mouka hladká,
rozinky,
cukr
Komentáře