Francouzský koláč chinois
Chinois je francouzský koláč z kynutého těsta. Tvoří ho šneky plněné mléčnou náplní a rozinkami. Celý koláč po upečení navíc potřeme oslazenou vodou. Přípravu těsta usnadní domácí pekárna.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzský koláč chinois
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R65Pq
Moje poznámka
Francouzský koláč chinois
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R65Pq
Nejnovější recepty
Lněné borůvkové lívance
Přidáno před 8 hodinami
Ivošovo prase
Přidáno před 14 hodinami
Jednoduché smetanovo pudinkové řezy
Přidáno před 17 hodinami
Čočka s míchanou zeleninou
Přidáno před 18 hodinami
Batátové hranolky
Přidáno před 19 hodinami
Kynutý koláč s drobenkou
Přidáno 15. 3. 2025 22:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový krém do kremrolí
Kajin666 před 4 hodinami
Mrkvové karbanátky
michael_cook23 před 7 hodinami
Česnekové celerové hranolky s vejcem a sýrem cottage
michael_cook23 před 7 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
AlenaV před 7 hodinami
Chutné vafle
MarzamKa před 9 hodinami
Přírodní drůbeží na cibuli a slanině se šťouchanými brambory
Majka104 před 10 hodinami
Křehký jablkový koláč
jirina.v před 10 hodinami
Pohankové karbanátky se sýrem
Marfiska před 10 hodinami
Ledový salát se zálivkou z Nivy
poirotka před 10 hodinami
Jednoduchá roláda pro začátečníky
Lucie1001 před 10 hodinami
Suroviny:
mléko,
máslo,
vejce,
mouka hladká,
cukr krupice,
sůl,
droždí,
mléko,
cukr krupice,
žloutek,
cukr vanilkový,
mouka hladká,
rozinky,
cukr
Komentáře (1)