Jihočeské zelňáky
Voňavé zelné placky se škvarky jsou skvělé jako pohoštění pro přátele k vínu či pivu. Nejsou z kynutého těsta, díky tomu je jejich příprava velmi rychlá. Na závěr je krátce pečeme v troubě.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jihočeské zelňáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpRrw
Moje poznámka
Jihočeské zelňáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpRrw
Nejnovější recepty
Jihočeské zelňáky
Přidáno před 3 hodinami
Lněné borůvkové lívance
Přidáno před 16 hodinami
Ivošovo prase
Přidáno před 22 hodinami
Jednoduché smetanovo pudinkové řezy
Přidáno 16. 3. 2025 10:13
Čočka s míchanou zeleninou
Přidáno 16. 3. 2025 09:01
Batátové hranolky
Přidáno 16. 3. 2025 08:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapustové karbanátky (kelové) smažené v troubě
JohnyCipera před 9 minutami
Umučená panenka
Hrachovka2022 před 1 hodinou
Škvarková pomazánka
BubakJura před 2 hodinami
Makový závin
Veronika.Hrozna před 3 hodinami
Vláčné kokosové řezy s vlašskými ořechy
wimra před 3 hodinami
Sádlové rohlíky zadělávané v domácí pekárně
Jagababa před 3 hodinami
Jihočeská kulajda
Darwin před 3 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Nanda91 před 6 hodinami
Sněhový krém do kremrolí
Kajin666 před 12 hodinami
Mrkvové karbanátky
michael_cook23 před 15 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený,
zelí kysané,
škvarky,
sádlo,
vejce
Komentáře